Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viikinsaaren teatteriretki lauantaina 21.7.2018

21.7.2018

Viikinsaaren teatteriretki lauantaina 21.7.2018

Viikinsaaren kesäteatterissa Tampereella nähdään kesällä 2018 musiikillinen riemupommi ”Aatamin puvussa ja vähän Eevankin”. Musiikkikomedia on klassista kesäkomiikkaa alastomimmillaan. Jo vuodesta 1928 ovat Agapetuksen ”kevyen romaanin” sankarit kirmanneet koivikossa ja hiiviskelleet havupuiden siimeksessä, kun kimurantit sattumukset ovat heitelleet heitä ympäriinsä.

Esityksessä nähdään komedian taitajia kuten Eppu Salminen, Kaisa Hela ja Jarkko Tiainen. Romanttisena parina nähdään Kai Vaine ja Anna Ackerman.

 

Hopealinjojen laiva lähtee klo 11.00 Laukontorilta kohti Viikinsaarta.

 

Ennen näytöstä nautitaan Viikinsaaren tunnelmallisessa pitsihuvilassa teatterilounas. Lounaaseen sisältyy porkkanaa ja makkaraa ja mitäs muuta. Näytös alkaa klo 14.00.

 

Näytöksen jälkeen on aikaa kiertää Viikinsaaren luontopolku, jonka pituus on 1,3 km pitkä. Kesällä 2017 uusitun luontopolun varrella on 14 rastia, joilla kerrotaan saaren luonnosta. Polku on helppokulkuinen, mutta saaren keskellä kulkevaa reittiä voi olla hieman haastavaa kulkea. Saaren ympäri kiertävä leveämpi polku on tasaisempi ja esteettömämpi, mutta kesäteatterin näytösaikoina teatterin kautta ei saa kulkea. Viikinsaaren infosta voi napata veloituksetta tukimateriaalia luontopolun varrelle.

 

Aikataulu:

klo 8.50 Turengin linja-autoasema

x Pukutehtaan pysäkki

klo 9.20 Wetterhoff

klo 9.40 Parola, Säästöpankkitori

klo 10.00 Iittala, Shell

 

Muista pukeutua sään mukaisesti!

Mukaan mahtuu 45 nopeinta ilmoittautujaa.

 

Ilmoittautuminen ja maksu

Teatteriretki 55 €/hlö. Hintaan sisältyy kuljetukset bussilla ja laivalla, lounas ja musikaalilippu. Ilmoittaudu sitovasti 5.7. mennessä yhdistyksen toimistolle toimisto@kanta-hameen-hengitys.fi tai puh. 0400 164 021.

Jos olet jäsenenä kiinnostunut toimimaan retkellä matkanjohtajana, ota yhteyttä yhdistyksen toimistolle.

 

Tiedot

Päivämäärä:
21.7.2018