Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuoksuttomat teatterinäytökset Hämeenlinnan Teatterissa Perjantaina 13.9.19 klo 19.00 Gabriel, hurmaava huijari 

13.9.2019 @ 19:00 - 21:00

Tuoksuttomat teatterinäytökset Hämeenlinnan Teatterissa

Perjantaina 13.9.19 klo 19.00 Gabriel, hurmaava huijari 

Syyskuusta alkaen Hämeenlinnan teatterissa kuullaan suloisia valheita ja koetaan suuria tunteita, kun ensi-iltansa saa Mika Waltarin klassikkokomedia Gabriel, tule takaisin! 

Gabriel, tule takaisin! o​n Waltarin esitetyin näytelmä vuodelta 1945, ja se on siitä asti ollut teattereiden kestohitti. Hämeenlinnassa sitä ei kuitenkaan ole aiemmin nähty. “Gabriel, tule takaisin! Valheesi on niin suloinen.” 

Päänäyttämö. Esityksen kesto n. 2 h 20 min. sisältää väliajan, liput 32/29/20 €. Liput ostetaan Hämeenlinna Teatterin lipunmyynnistä.

Perjantaina 18.10.19 klo 19.00 Madaamit 

Madaamit on syvällinen ja oivaltava näytelmä äidiksi tulemisesta ja äitinä olemisesta. Tällä kertaa äitiyttä katsotaan kolikon kääntöpuolelta, miehen näkökulmasta.

Tuomas Parkkisen kirjoittama komedia viihdyttää ja koskettaa. Sen tunnistettavat tilanteet kolahtavat sekä miehiin että naisiin, niin äiteihin kuin isiinkin, nykyisiin ja tuleviin.

Päänäyttämö, kesto n. 2 tuntia 10 minuuttia sisältää väliajan, liput 32/29/20 €, K-12. Liput ostetaan Hämeenlinna Teatterin lipunmyynnistä.

Kanta-Hämeen Hengitys ry osallistuu tuoksuttomiin teatterinäytöksiin jakamalla tietoa ennen teatterinäytöksien alkua tuoksuttomuudesta sekä tuoksuille herkistymisestä sekä tuoksuherkkydestä.

Kanta-Hämeen Hengitys ry:n jäsenet pääsevät tuoksuttomiin teatterinäytöksiin 13.9 ja 18.10.19 kaksi yhden hinnalla esittäessään lippuluukulla Hengitysliiton jäsenkortin. Etu on voimassa niin kauan kuin lippuja riittää. Tarjousliput tulee lunastaa teatterin lippukassalta, Keinusaarentie 5. Lippuja ei voi varata ennakkoon vain lunastaminen heti onnistuu.

Tuoksuton näytös

Tuoksuttomassa ja savuttomassa näytöksessä teatterin henkilökunta, ravintola- ja vahtimestarit ja näytökseen tuleva yleisö eivät käytä tuoksuvaa kosmetiikkaa, hajuvettä, partavettä tai tuoksuvia hiusten viimeistelyaineita. Kukaan ei myöskään tupakoi välittömästi ennen näytöstä eikä näytöksen väliajalla. Tuoksullisia herkkuja on tässä näytöksessä rajattu, myös voimakkaan tuoksuisia pastelleja pyydetään välttämään. Itse näytöksessä ei käytetä hajusteita, savuja tai muita hengitysilmana vaikuttavia tehosteita.

Väestöstämme 10-40 % kärsii tuoksuyliherkkyydestä. Oireina esiintyy nenä vuotamista, ihon punoittamista etenkin kasvoilla ja kaulalla, hengenahdistusta, yskää, päänsärkyä, pahoinvointia, uupumusta, sydämentykytystä ja keskittymiskyvyn heikkenemistä. Monen allergiaa ja astmaa sairastavien oireet pahenevat erilaisista hajusteista ja tupakansavusta eivätkä he pysty osallistumaan yleisötapahtumiin, joissa erilaiset tuotteet tuoksuvat.

Yleisöä informoidaan asiasta lipunoston yhteydessä.

 

Tiedot

Päivämäärä:
13.9.2019
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtuma tagia:
, , , , ,