Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuoksuton elokuvanäytös:Tuntematon sotilas

6.11.2017 @ 17:00 - 20:00

Tuoksuton elokuvanäytös: Tuntematon sotilas

Aika: 6.11.17 maanantai klo 17.00-20.00

Paikka: BioRex Verkatehdas Hämeenlinna, Paasikiventie 2.

Kustannukset: Elokuvalippujen hankinta omakustanteisesti lippuluukulta. Lippu 13 €/hlö. Ei ennakko-ilmoittautumista. Lisätietoja voit kysyä yhdistyksen toimistosta.

Tapahtuman ohjelma

Ennen näytöksen alkua Kanta-Hämeen Hengitys ry, Hämeen ja Hyvinkään allergia- ja astmayhdistykset kertovat ja jakavat materiaalia tuoksuherkkyydestä, tuoksuttomien tuotteiden ja tapahtumien merkityksestä sekä tuoksuttoman viikon tavoitteista.

Tuoksuton näytös

Tuoksuttomassa ja savuttomassa näytöksessä teatterin henkilökunta, ravintola- ja vahtimestarit ja näytökseen tuleva yleisö eivät käytä tuoksuvaa kosmetiikkaa, hajuvettä, partavettä tai tuoksuvia hiusten viimeistelyaineita. Kukaan ei myöskään tupakoi välittömästi ennen näytöstä. Tuoksulliset leffaherkut; popcornit, snacksit, pähkinät ja hedelmät ovat tässä näytöksessä kiellettyjä.

Väestöstämme 10 – 40 % kärsii tuoksuyliherkkyydestä. Oireina esiintyy nenän vuotamista, ihon punottamista etenkin kasvoilla ja kaulalla, hengenahdistusta, yskää, päänsärkyä, pahoinvointia, uupumusta, sydäntykytystä ja keskittymiskyvyn heikkenemistä. Monen allergiaa ja astmaa sairastavien oireet pahenevat erilaisista hajusteista ja tupakansavusta eivätkä he pysty osallistumaan yleisötapahtumiin, joissa erilaiset tuotteet tuoksuvat. Muuta yleisöä informoidaan asiasta lipunoston yhteydessä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kanta-Hämeen Hengitys ry, Hämeen Allergia- ja astmayhdistys ry, Hyvinkään Allergia- ja Astmayhdistys ry, BioRex V erkatehdas Hämeenlinna

Tapahtuma on osa Tuoksuttoman viikon ( 30.10 – 12.11.17) tapahtumia. #tuoksuton #tuoksutonviikko

 

Tiedot

Päivämäärä:
6.11.2017
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,