Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikä on Biopankki-info

20.10.2020 @ 17:30 - 19:00

Tule kuuntelemaan infotilaisuuteen Taysin biopankista yhdistyksemme toimistolle 20.10. 20 tiistaina klo 17.30-19.00. Tilaisuudessa puhumassa Henna Palin tutkimushoitaja Tampereen biopankista. Tilaisuus on avoin kaikille, ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Yhdistyksemme toimistolta voi noutaa syyskuusta alkaen biopankkitiedotteen sekä tarvittavat materiaalit suostumuksen antamista varten.

Yhdistyksen vertaisryhmissä, luennoilla ja tapahtumissa rajaamme osallistujamäärän niin, että voimme varmistaa turvavälien toteutumisen. Lisäksi kokoontumistilaan saavutaan kahdesta ovesta, jonotusta ja ruuhkautumista välttääksemme. Tilasta löytyy käsienpesu mahdollisuus sekä käsidesiä. Yhdistyksen syksyn tilaisuuksissa luovumme kahvitarjoilusta.

Toivomme, että osallistut toimintaamme ja asioit toimistolla vain täysin terveenä ja oireettomana. Riskiryhmään kuuluvia jäseniämme kannustamme pohtimaan omaa osallistumistaan kasvokkain tapahtuviin toimintoihin. Huomioithan, että Hengitysliitto järjestää syksyn aikana useita verkkoluentoja ja verkkovertaisryhmiä, joista tiedot löydät www. hengitysliitto.fi. Kannustamme jäseniämme toimintaan osallistuessaan harkitsemaan oman hengityssuojaimen käyttöä.

Tiedot

Päivämäärä:
20.10.2020
Aika:
17:30 - 19:00
Tapahtuma tagia:
,