Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mamma Mia

20.5.2018

Mamma Mia sunnuntaina 20.5.2017 klo 14.00 Helsingin Messukeskus Amfi-teatterissa

Kaikkien aikojen menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! valloittaa vihdoin suomeksi

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa. Päärooleissa nähdään muun muassa Veeti Kallio, Laura Voutilainen, Nina Tapio, Johanna Kokko ja nuori lupaus Petra Pääkkönen. Musikaalin 22 ABBA-hittiä on kääntänyt loistavista sanoituksistaan tunnettu Paula Vesala. Suomenkielisiä versioita ei tulla julkaisemaan erikseen, joten kappaleet voi kuulla ainoastaan paikan päällä.

Mukaansatempaavan tarinan tapahtumapaikkana on kuvankaunis kreikkalainen saari. Donnan, nelikymppisen yksinhuoltajan, tytär Sofia on menossa naimisiin. Sofia ei tiedä, kuka hänen isänsä on, mutta luettuaan äitinsä päiväkirjan hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Hän kutsuu kaikki kolme miestä häihinsä salaa. Yksi miehistä on hänen isänsä, mutta kuka?

MAMMA MIA! musikaali-ilmiönä

Yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa on rakastunut MAMMA MIA! -musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Lontoossa ensi-iltansa 1999 saanut musikaali on niittänyt mainetta kaikkialla maailmassa. MAMMA MIA! –musikaalia esitetään edelleen täysille saleille niin West Endissä kuin Broadwayllakin, ja kaikkiaan sitä on esitetty yli 440 kaupungissa ympäri maailmaa. MAMMA MIA! nähtiin Suomessa vuonna 2014 ruotsiksi Svenska Teaternissa. Nyt taiteellinen ryhmä palaa Lontoosta Helsinkiin, ja luo uuden kansainvälisen huipputuotannon – ensimmäistä kertaa suomeksi!

Aikataulu:

Klo 11.50 Iittala, Shell

Klo 12.05 Parola, Säästöpankkitori

Klo 12.20 Wetterhoff

Keilahallin pysäkki

Klo 12.40 Turenki, linja-autoasema

Noin klo 12.55 Tervakosken ramppi

 

Maksu ja ilmoittautuminen

Musikaaliretki 85 €/hlö. Hintaan sisältyy kuljetukset ja musikaalilippu. Ilmoittaudu sitovasti 9.5. mennessä yhdistyksen toimistolle puh. 0400 164 021 tai toimisto@kanta-hameen-hengitys.fi. Voit ottaa mukaan myös ystävän, joka ei vielä ole yhdistyksessä jäsenenä.

Jos olet estynyt lähtemään ko. päivänä, voit antaa lippusi tuttavallesi ja hän voi lähteä tilallesi. www.mamma-mia.fi.

Ilmoittaudu nopeasti toimistolle, vain 40 nopeinta pääsee mukaan.

Tiedot

Päivämäärä:
20.5.2018
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,