Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jäsenfoorumi

15.9.2020 @ 17:30 - 19:00

 

Jäsenfoorumi järjestetään yhdistyksen toimistolla 15.9.20 klo 17:30 alkaen. Paikalla tilaisuudessa yhdistyksen hallitus sekä henkilöstö.
 
Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme valitettavasti järjestä kahvitarjoilua. Jos haluat osallistua tilaisuuteen etäyhteydellä, ota yhteyttä yhdistyksen toimistoon 15.9 klo 12.00 mennessä.
 
Kiinnitämme tapahtumassa huomiota turvavälien ja hyvän käsihygienian toteutumiseen.
 
Tervetuloa mukaan!

HUOM!

Yhdistyksen vertaisryhmissä, luennoilla ja tapahtumissa rajaamme osallistujamäärän niin, että voimme varmistaa turvavälien toteutumisen. Lisäksi kokoontumistilaan saavutaan kahdesta ovesta, jonotusta ja ruuhkautumista välttääksemme. Tilasta löytyy käsienpesu mahdollisuus sekä käsidesiä. Yhdistyksen syksyn tilaisuuksissa luovumme kahvitarjoilusta.

Toivomme, että osallistut toimintaamme ja asioit toimistolla vain täysin terveenä ja oireettomana. Riskiryhmään kuuluvia jäseniämme kannustamme pohtimaan omaa osallistumistaan kasvokkain tapahtuviin toimintoihin. Huomioithan, että Hengitysliitto järjestää syksyn aikana useita verkkoluentoja ja verkkovertaisryhmiä, joista tiedot löydät www. hengitysliitto.fi. Kannustamme jäseniämme toimintaan osallistuessaan harkitsemaan oman hengityssuojaimen käyttöä.

Näillä vastuullisilla toimilla pyrimme osaltamme vaikuttamaan Covid-19 pandemian toisen aallon etenemiseen ja hengitysterveellisen tulevaisuuden rakentamiseen.

Jäsenfoorumiin on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistumista varten tarvitset nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen ja tietokoneen, josta löytyvät kamera, mikrofoni ja äänilaite. Etäyhteydellä osallistumista varten, otathan yhteyttä yhdistyksen toimistolle 15.9.20 klo 12.00 mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
15.9.2020
Aika:
17:30 - 19:00