Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Peruttu: Hyvässä hoidossa -keskustelutilaisuus

26.10.2020 @ 18:00 - 19:30

Valitettavasti vallitsevasta koronatilanteesta johtuen, joudumme perumaan Hyvässä hoidossa luentotilaisuuden.

 

Voit seurata kuitenkin Hengitysliiton Hyvässä hoidossa -aloitustilaisuutta verkossa ti 27.10. klo 18-19. https://www.hengitysliitto.fi/fi/tapahtumat/hyvassa-hoidossa-kampanjan-kaynnistys

 

Potilaslähtöinen hoito – terveyttä myös vuorovaikutuksesta.

Hyvässä hoidossa -keskustelutilaisuus

26.10.20 maanantaina klo 18.00 kumppanuustalon auditoriossa Kirjastokatu 1, 13100 Hämeenlinna.

Tarjolla ihmislähtöisiä ratkaisuja ajankohtaiseen kysymykseen: miten terveydenhuolto pitäisi järjestää tulevaisuudessa? Sote-uudistusta rukataan, väestö ikääntyy ja elinikä pitenee, terveydenhuollon kulut kasvavat.

Hengityssairaan hoito on eriarvoistunut Suomessa. Suositusten mukaiset seurantakäynnit eivät toteudu kaikkialla Suomessa. 

Hengitysliitto haluaa yhdessä hengitysyhdistysten kanssa puhua aiheesta ja antaa oman panoksensa sote-uudistuksen jatkotyöhön. Otetaan potilaslähtöisyys terveydenhuollon läpi leikkaavaksi teemaksi. Puhutaan potilastaidoista. Miten potilas voi itse valmistautua vastaanotolle? Miten potilas tulee kohdatuksi terveydenhuollossa? Millaisen ohjauksen avulla potilas sitoutuu hoitoonsa?

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta.

Tilaisuus on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Yhdistyksen vertaisryhmissä, luennoilla ja tapahtumissa rajaamme osallistujamäärän niin, että voimme varmistaa turvavälien toteutumisen. Lisäksi kokoontumistilaan saavutaan kahdesta ovesta, jonotusta ja ruuhkautumista välttääksemme. Tilasta löytyy käsienpesu mahdollisuus sekä käsidesiä. Yhdistyksen syksyn tilaisuuksissa luovumme kahvitarjoilusta.

Toivomme, että osallistut toimintaamme ja asioit toimistolla vain täysin terveenä ja oireettomana. Riskiryhmään kuuluvia jäseniämme kannustamme pohtimaan omaa osallistumistaan kasvokkain tapahtuviin toimintoihin. Huomioithan, että Hengitysliitto järjestää syksyn aikana useita verkkoluentoja ja verkkovertaisryhmiä, joista tiedot löydät www. hengitysliitto.fi. Kannustamme jäseniämme toimintaan osallistuessaan harkitsemaan oman hengityssuojaimen käyttöä.

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
26.10.2020
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtuma tagia:
, , , ,