Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Arvokas elämä-osallistava räppityöpaja

10.10.2019 @ 14:00 - 15:00

Arvokas elämä-osallistava räppityöpaja

Aleksi Kiven päivän ja Vanhusten viikon kunniaksi Kanta-Hämeen Hengitys ry sekä Vapaaehtoiskeskus Pysäkki järjestävät Arvokas elämä-osallistava räppituokio ikäihmisille 10.10.19 torstaina klo 14.00-15.00 Kanta-Hämeen Hengitys ry:n toimistolla. 

Arvokas elämä -osallistava räppituokio kutsuu ikäihmiset käsittelemään arvokkaina pitämiään asioita räpin, rytmisen lausunnan ja riimittelyn keinoin ja jakamaan niitä muiden osallistujien kanssa. 

Innostava ja kannustava työskentely koostuu rytmisestä lausumisesta ja omien tarinoiden sovittamisesta räp-sanoituksiksi. Yhdessä tekeminen tarjoaa osallistujille virkistystä arkeen, onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden tulla kuulluksi. 

Työpajassa perehdytään räp-kirjoittamisen periaatteisiin, tehdään erilaisia lausumisharjoituksia ja kirjoitetaan yhdessä osallistujien tarinoihin pohjautuva räp-teksti. joka myös esitetään ryhmässä. Työskentelyssä käytetään räppitaulukko-menetelmää, jonka avulla räppiä voi helposti hahmottaa ja kirjoittaa itse. Työskentelystä jää muistoksi yhdessä kirjoitettu ja räpätty teksti. 

Työpajan ohjaa Simo Nieminen Sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja, räppäri ja kirjoittamisen maisteriopiskelija.

Työpaja on maksuton ja siihen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20 ilmoittautujaa. Ilmoittautumiset Kanta-Hämeen Hengitys ry:n toimistolle puh.0400 164 021 tai toimisto@kanta-hameen-hengitys.fi  3.10.19 mennessä.

Työpaja toteutetaan Hämeenlinnan kaupungin Minipilotti-avustuksella.

Lähde mukaan päivittämään suomen kielen käyttöä, kokeilemaan uusia runollisuuden muotoja ja haastamaan omia taitojasi.

 

Tiedot

Päivämäärä:
10.10.2019
Aika:
14:00 - 15:00
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , , , ,